Evde Organik Sebze Ve Meyve

Evde Organik Sebze Ve Meyve

30.08.2020

Günümüzde birçok kişi ekim ve dikim işlerini bilmedikleri için bu durumdan bir hayli şikayetçiler. Aslında gözle büyütülmemesi gereken bir durum, birkaç basit işlemle sizde evinizin güneş gören her yerinde kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştirebilirsiniz. Bunlar hakkında sizlere birkaç tüyo vereceğiz.

Evde organik meyve ve sebzelerinizi yetiştirin.🌱🌱
Günümüzde birçok kişi ekim ve dikim işlerini bilmedikleri için bu durumdan bir hayli şikayetçiler.
Aslında gözle büyütülmemesi gereken bir durum, birkaç basit işlemle sizde evinizin güneş gören her yerinde kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştirebilirsiniz. Bunlar hakkında sizlere birkaç tüyo vereceğiz.

-Genellikle hata yapılan hususlardan olan güneş ışığı ve sulama orantısızlığı, tohumunuzun çimlenme durumunu etkileyebilir.
-Ektiğiniz bitkinin tür ve özelliklerine göre güneş ya da gölgelik yerde çimlenmesi gerekebilir.
-Kesinlikle yeni ekilen tohumu fazla sulamayın. Tohumun ihtiyacı olandan fazla suyu verirseniz, çürüyüp ölmesine neden olabilirsiniz.
-Çimlenme sürecini arttırmak isterseniz, tohumu ektiğiniz saksının ağzını bez veya cam ile kapatarak nem kaybını azaltabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için takip etmeyi unutmayın. Şimdiden iyi ekimler.

 

Blog yazılarımızı beğendiyseniz birçoğunu daha bulabileceğiniz instagram adresimize davetlisiniz. Buraya tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.