Evinizi ufak dokunuşlarla güzelleştirin.

Evinizi ufak dokunuşlarla güzelleştirin.

8.10.2020

Bugün evinizi nasıl ufak dokunuşlarla güzelleştirebilirsiniz bunu tartışacağız.

Evinizi zahmetsiz, kolay ve masrafsız olacak şekilde dekore mi etmek istiyorsunuz? Ya da ''Kendin Yap'' tutkunu musunuz? Bir şeyleri kendiniz yaparken mutlu oluyor ve evinizi bu şekilde güzelleştirmek istiyorsanız, bu blog yazımız tam size göre. Artık malzemelerimizi tekrar hayata çevirebildiğimiz, aynı zamanda hayal gücümüzü sınırlarına kadar kullanabildiğimiz ''Kendin Yap'' ile bugünkü yazımızın konusu dekorasyon. Detaylar hemen aşağıda!

 

  1. Dekoratif saksılar: Evimizin vazgeçilmezi olan bitkiler ve tabii ki saksılar, hayal gücümüze bağlı olarak harika objelere dönüşebilirler. İster “Kendin-Yap” tutkunu olun, ister hazır özel tasarım saksılar alın, evinizin her köşesine ayrı bir atmosfer katacaktır.
  2. Bitkiler: Evinizin büyüklüğüne göre, küçüklü-büyüklü meyve,sebze ve çiçek fide-fidanlarını evinizin çeşitli yerlerine konumlandırabilirsiniz. Özellikle son dönemin popüler olan Sukulent-Kaktüs’leri küçük boyutlarıyla büyük bir görsel şölen yaşatıyor. Böylece yaşadığınız alanı daha ferah ve estetik anlamda daha güzel gözükmesini sağlayabilirsiniz.
  3. Süslemeler: Eğer evinizin bahçesi varsa, küçüklü-büyüklü heykellerle daha güzel görünüme kavuşturabilirsiniz. Ufak kuş evleri, süslemeli gaz lambaları veya büyük mumluklar, maket değirmen gibi güzel detaylarla, bahçenizde oturmaya ve bakmaya doyamayacağınız zamanlar geçirebilirsiniz. Eğer bunları balkonunuzda yapmak istiyorsanız, boyutlarını ayarlayarak önceden bahsetmiş olduğum örnekleri evinizde deneyebilirsiniz. Özellikle “Kendin-Yap” ile uğraşıyorsanız, hayal gücünüzün sınırı yok! Boş şarap şişelerinin gövde kısmını eriterek saksılar, mumluklar veya sadece süs gibi görünmesini sağlayacak dekoratif nesneler yapabilirsiniz. Sahilden toplayacağınız farklı taş ve deniz kabuklarını boyayarak kendi hayal gücünüzü konuşturup, estetik görünümler sağlayabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler! İyi ekimler ve süslemeler !

Okuduğunuz için teşekkür ederiz, bizi instagram ve facebook üzerinden takip etmek isterseniz lütfen BURAYA tıklayın.