🌷“Evinizi ufak dokunuşlarla güzelleştirin.”🌷Serinin 5. paylaşımı olan “Kendin Yap”’ ile devam ediyoruz.

🌷“Evinizi ufak dokunuşlarla güzelleştirin.”🌷Serinin 5. paylaşımı olan “Kendin Yap”’ ile devam ediyoruz.

6.09.2020

Serinin 5. paylaşımı olan “Kendin Yap”’ ile devam ediyoruz. Bu serinin en büyük özelliği ise zahmetsiz ve maaliyetsiz olmasıdır.

-Paletten sedir önerimizi paylaşmıştık,eğer merak ediyorsanız buraya tıklayarak instagram adresimizde bu çeşit blog yazılarımızı görebilirsiniz. Şimdide sıra koltukta 😊; 80x120’lik büyük paletimizin altında rulet ayakçıklarımızı monte ettikten sonra,kol dayama kısımları için başka bir paletten dikey olacak şekilde malzememizi kesip,çıkartıyoruz. Zımparalama işlemine geçiyoruz. Zımparalama işlemi bittikten sonra vernikten geçiriyoruz. Birkaç kırlent ve minder yardımıyla konforlu hale getiriyoruz. İşte bu kadar ! 😊
-Ampul vazo; Sakın patlayan ampullerinizi çöpe atmayın, çok işinize yarayacaklar. Duy kısmını gövdeden ayırdıktan sonra güzelce temizliyoruz. İster bir miktar su koyarak çiçeklerinizi içine koyabilir, ister duy kısmını genişletip küçük bitkiler ekebilirsiniz.
-Süs saksı; Toprak veya plastik saksı, hiç farketmez. Çakıl taşları ve kibrit kutusu ve kibritlerin kendisiyle de çok güzel görüntüler elde edebilirsiniz. Topladığınız çakıl taşlarını boyayın, tutkalla saksıya yapıştırın. Kibrit kutusunu keserek, pencere veya kapı görünümü elde edin. Hepsi bu kadar!
-Plastik şişeler hayatımızın artık bir parçası. Çöpe atmak yerine değerlendirmek ve evinize güzel görüntüler kazandırmak mümkün. Her boy plastik şişe iş görecektir. Yapmanız gereken bir bıçak yardımıyla orantılı şekilde gövdesini kesmek, içine toprak doldurmak ve ister çiçek ister fidelerinizi ekmek. İşte bu kadar!
Okuduğunuz için teşekkürler,takipte kalın. 😊🌱